Muhyiddin ke Terengganu Selasa depan – Bernama


Muhyiddin ke Terengganu Selasa depan

2011/09/14

KUALA TERENGGANU: Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin, akan melakukan lawatan kerja sehari ke Terengganu Selasa depan.

Menteri Besar, Datuk Seri Ahmad Said, berkata Tan Sri Muhyiddin dijadual tiba di Lapangan Terbang Kertih, Kemaman pada pada pagi hari itu dan terus ke Politeknik Sultan Mizan Zainal Abuidin (PSMZA), Dungun.

“Semasa di PSMZA, Timbalan Perdana Menteri akan mengadakan perjumpaan dan berdialog dengan pemimpin masyarakat tempatan dan pegawai kanan kerajaan,” kata Ahmad ketika menghadiri majlis Sambutan Hari Raya Persatuan Bekas Pegawai Tadbir negeri Terengganu di sini.

Beliau berkata, pada tengah hari, Muhyiddin akan menghadiri majlis ramah mesra dan jamuan hari raya membabitkan 15,000 tetamu di Dataran Merdeka, Dungun.

Pada sebelah petang, Timbalan Perdana Menteri dijadual merasmikan Pasar Baru Kedai Buloh dan majlis hari raya Parlimen Marang.

Sebelum mengakhiri lawatannya ke Terengganu, Muhyiddin dijadual mengadakan perjumpaan dengan imam, bilal dan guru agama di Sekolah Menengah Imtiaz di sini sebelum berlepas pulang melalui Lapangan Terbang Sultan Mahmud pada sebelah malam. – BERNAMA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s