Pesara guru mati terikat – Metro


Pesara guru mati terikat

E-mel Artikel Cetak Artikel Tanda Artikel Besarkan Saiz Teks Kecilkan Saiz Teks Komen Artikel

PORT DICKSON: “Saya tidak menyangka hari terakhir kerja mengubahsuai rumah teres ini dikejutkan dengan penemuan mayat dengan tangan dan kaki berikat,” kata seorang lelaki dikenali sebagai Yu, 31, yang menemui mayat pesara guru dipercayai dibunuh di Taman Jalan Lama, di sini, semalam.

Dalam kejadian jam 8 pagi itu, mayat mangsa berusia 70 tahun ditemui di dalam sebuah garaj kereta bersebelahan rumahnya.
“Saya tiba di rumah berkenaan jam 8 pagi dan pelik melihat mangsa tersandar di tiang garaj dengan dahinya berlumuran darah,” katanya ketika ditemui di tempat kejadian, semalam. Yu berkata, dia menghubungi polis memaklumkan kejadian.

 

“Rumah ini dibeli anak lelaki mangsa tahun lalu yang kemudian meminta saya mengubahsuai dan membesarkan kawasan hadapan rumah. Tidak sangka mangsa pergi dulu sebelum melihat rumah anaknya siap,” katanya. Sementara itu, Ketua Polis Daerah, Superintendan Baljeet Singh, berkata mangsa ditemui terbaring oleh seorang pekerja yang mengubahsuai rumah sebelah dipercayai kediaman anak lelaki mangsa. “Mangsa dipercayai dibunuh berdasarkan kesan luka di dahi serta kepalanya, malah kedua-dua tangannya juga ditemui terikat,” katanya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s