Pelajar kurang mampu dapat tajaan layari portal tuisyen – Sinar Harian


Pelajar kurang mampu dapat tajaan layari portal tuisyen
26 Mac 2012

KULIM – Seramai 50 pelajar daripada kalangan keluarga kurang berkemampuan di Kulim menerima tajaan melayari kelas tambahan dalam talian menerusi ‘Portal Mystar’.

Pengarah Urusan syarikat penyedia perkhidmatan, Puncak Mas Marketing Sdn Bhd, Mohd Norzuzafni Zulkifli berkata pelajar terbabit diberi kemudahan melayari portal itu secara percuma selama setahun.

“Tajaan ini bernilai RM800 setiap seorang dan setakat ini lebih 6,000 pelajar di sekolah rendah dan menengah di beberapa negeri di pantai barat Malaysia menerima tajaan ini,” katanya kepada pemberita selepas menyerahkan ‘kata laluan’ program itu kepada 50 pelajar Tingkatan Tiga Sekolah Menengah Sultan Badlishah, di sini.

Katanya  portal itu yang menerima sambutan menggalakkan menyediakan program untuk semua peringkat pembelajaran termasuk prasekolah (kanak-kanak berusia antara 3 dan 6 tahun).

Untuk melayari portal itu, setiap keluarga hanya perlu membayar yuran pendaftaran RM100 untuk seumur hidup dan RM60 yuran bulanan, katanya.    

Ibu bapa yang berminat menyertai program itu boleh melayari http://www.1mystar.my atau menghubungi Pengurus Pemasaran, Mohd Nor Shahir di talian             012-5650023       untuk keterangan lanjut.- Bernama

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s