Guru juara timang bola – Metro


Guru juara timang bola
GEORGETOWN: “Terima kasih kepada Harian Metro kerana menyediakan program seperti ini, sekali gus memberi peluang kepada orang ramai khususnya pembaca menyertainya,” kata J Mahendran, 33, seorang peserta pertandingan menimang bola yang dibawa khas Skuad Sorak Goool Cruiser Harian Metro di Restoran Nasi Kandar Nashmir, Jelutong, kelmarin.

Dalam pertandingan berkenaan, guru Sekolah Menengah Kebangsaan Georgetown itu berjaya menimang bola 21 kali, sekali gus menerima hadiah sagu hati daripada penaja.
Mahendran antara salah seorang daripada puluhan orang ramai yang menyertai pertandingan itu, sekali gus menceriakan suasana di restoran dikunjungi.

Selain menimang bola, pelanggan juga turut menerima hadiah daripada Skuad Sorak Goool Cruiser Harian Metro dengan menjawab beberapa soalan mudah. Di samping itu, pelanggan yang menikmati maggi turut menerima hadiah daripada penaja.
Cheah Siew Sean, 24, berkata, dia terkejut apabila didatangi ahli skuad berkenaan yang mahu memberi hadiah melalui pertandingan menimang bola. Katanya, meskipun tidak berjaya menimbang lebih 20 kali, dia gembira kerana turut mendapat hadiah daripada pasukan itu.
“Saya terkejut apabila ahli skuad ini mempelawa saya menyertai pertandingan ini (menimang bola). Memang saya tak mahir, tetapi saya cuba juga dan ia menyeronokkan. Program ini sangat menarik dan memeriahkan suasana,” katanya.

Sementara itu, pemain pertahanan pasukan USM FC, Mohd Fahmi Mohd Yusoff, 28, berkata, Harian Metro bijak memikat pembaca setianya dengan mengadakan pelbagai acara menarik di samping memberi hadiah kepada orang ramai.
“Saya juga mendapat hadiah daripada Maggi apabila menikmati hidangan Maggi. Terima kasih kepada Harian Metro dan penaja yang menyediakan program seperti ini,” katanya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s