Murid tahun dua diliwat dalam tandas awam – Utusan


Murid tahun dua diliwat dalam tandas awam

KUCHING 27 Nov. – Pastinya kejadian diliwat dalam sebuah tandas awam semalam, akan menjadi igauan ngeri bagi seorang kanak-kanak yang berusia lapan tahun di sini.

Kejadian itu dikatakan berlaku pada pukul 2 petang ketika mangsa baru sahaja selesai membuang air kecil di sebuah tandas awam berdekatan pusat beli-belah.

Timbalan Ketua Polis Daerah, Supritendan Pauzi Bujang berkata, kejadian itu disedari selepas bapa kanak-kanak tersebut yang menunggu di luar tandas berasa pelik apabila anaknya mengambil masa terlalu lama di dalam tandas.

“Bapa mangsa kemudiannya masuk ke dalam tandas dan terkejut apabila anaknya sedang menangis dan memberitahu dia berasa sakit di punggung,” katanya ketika dihubungi Utusan Malaysia di sini.

Menurutnya, kanak-kanak tersebut kemudiannya menceritakan kejadian yang berlaku.

Langgan akhbar digital Utusan Malaysia anda hari ini… Mudah dan murah

Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Jenayah/20121128/je_07/Murid-tahun-dua-diliwat-dalam-tandas-awam#ixzz2DUL6WAV4
© Utusan Melayu (M) Bhd

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s