Sempat muat naik status sedih menerusi Facebook sebelum maut – Kosmo


Sempat muat naik status sedih menerusi Facebook sebelum maut

02/05/2013 3:37pm

 

SKUDAI – Seorang rakan kepada salah seorang mangsa kemalangan ngeri yang mengorbankan lima nyawa di Kilometer 17.9 menghala ke utara Lebuhraya Utara-Selatan hari ini memberitahu, mendiang R.Viknesh sempat memuat naik status sedih dalam Facebook sebelum dia meninggal dunia.

P.Saveena, 19, berkata, antara entri Viknesh dalam laman sosial itu ialah: “Walaupun tak dapat jumpa kamu semua, tetapi kamu semua tetap dalam ingatan saya.”

Saveena berkata, bila mengenang semula status itu, dia bersama rakan-rakan lain cukup hiba memandangkan Viknesh seorang yang periang, gemar bercakap dan pandai menghiburkan rakan-rakan termasuk guru-guru di sekolahnya.

Ujar beliau lagi, sebelum pemergiannya juga, mendiang cukup bersungguh-sungguh untuk mengadakan reunion bersama semua rakan baiknya.

“Apakan daya, semua impian dia tak sempat, Tuhan lebih sayangkan dia,” katanya ketika ditemui di Taman Skudai di sini sebentar tadi.

Kemalangan yang berlaku pada pukul 4 petang semalam, meragut lima nyawa iaitu P. Pavai, 65, serta dua anaknya, R. Selvarani, 46, dan R. Gita, 43.

Dua cucu Pavai iaitu Viknesh, 19, dan A. Akash, 7, pula mati ketika dikejarkan ke Hospital Seri Maharaja Temenggung Ibrahim, Kulaijaya. Viknesh merupakan pemandu kereta itu.

Anak Gita, G. Vinithaa, 16, pula dilaporkan stabil dan masih mendapat rawatan di Hospital Pakar Johor.

Kosmo! difahamkan mereka sekeluarga dalam perjalanan pulang ke bandar Kulai setelah bersembahyang di salah sebuah kuil di Masai pada pukul 11 pagi. – KOSMO!

Artikel Penuh: http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2013&dt=0502&pub=Kosmo&sec=Terkini&pg=bt_33.htm#ixzz2S85vQmZT
Hakcipta terpelihara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s