Remaja perempuan maut kena rempuh – Sinar Harian


Remaja perempuan maut kena rempuh
WARTAWAN SINAR HARIAN
10 November 2013
  • Aszliya MohamaduanAszliya Mohamaduan
< 1 / 1 >

KOTA TINGGI – Seorang remaja maut selepas dirempuh sebuah kenderaan pacuan empat roda ketika melintas jalan di Kilometer 38.5 Jalan Johor Bahru – Kota Tinggi,  semalam.

Dalam kejadian jam 2.15 pagi itu, Aszliya Mohamaduan, 17, maut di tempat kejadian selepas cedera parah di seluruh badan dan kepala akibat rempuhan tersebut.

Ketua Polis Daerah Kota Tinggi, Superitendan Md Nor Rasid berkata, ketika kejadian mangsa dikatakan dalam perjalanan pulang selepas keluar minum bersama rakan di sebuah restoran sebelum dia dirempuh pacuan empat roda jenis Mitsubshi Triton.

Kejadian berlaku apabila mangsa dipercayai sedang melintas difahamkan dalam perjalanan pulang selepas keluar minum bersama rakannya di sebuah restoran dekat sini.

“Mangsa disahkan meninggal dunia dihantar ke Hospital Daerah Kota Tinggi (HKT) untuk dibedah siasat sebelum dituntut keluarga.

Tambah Md Nor, pemandu kenderaan pacuan empat roda berusia 34 tahun itu tidak mengalami sebarang kecederaan dan kes disiasat di bawah Seksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s