Helah suruh ambil telefon – Metro


Helah suruh ambil telefon

Kerteh: Helah seorang lelaki meminta anak saudaranya berusia 14 tahun mengambil telefon bimbit dalam bilik tidurnya berjaya memperdaya remaja berkenaan sebelum dirogol lelaki terbabit.

Kejadian dikatakan berlaku pada awal bulan ini ketika mangsa yang tidak bersekolah mengunjungi rumah lelaki terbabit yang berusia 45 tahun, di Kampung Labohan, di sini, kira-kira jam 3 petang.
Sumber berkata, sebelum kejadian, lelaki terbabit yang bekerja sebagai buruh meminta mangsa mengambil telefon bimbit yang kononnya ditinggalkan dalam bilik tidurnya.

 

Namun, selepas beberapa minit mangsa gagal menemui telefon berkenaan, lelaki terbabit dikatakan menyusuri anak saudaranya ke bilik berkenaan kononnya untuk mengambil sendiri peranti komunikasi itu.
Sumber berkata, sebaik memasuki bilik, lelaki berusia 45 tahun itu tanpa berfikir panjang terus mendakap dan merebahkan mangsa di atas katil dan merogolnya.
“Terkejut dengan tindakan lelaki terbabit, mangsa cuba melawan bagi mengelak dirogol, tetapi tidak berjaya,” katanya.

 

Ketika kejadian, mangsa dikatakan hanya tinggal berdua dengan lelaki terbabit di rumah berkenaan kerana ibu saudaranya tiada di rumah.
Selepas melampiaskan nafsu, lelaki terbabit mengugut mangsa supaya tidak menceritakan kejadian itu kepada keluarga atau ibu saudaranya.

 

Bagaimanapun, peristiwa hitam itu sering menghantui mangsa menyebabkan mangsa yang tidak tahan menanggung derita memaklumkan kejadian itu kepada keluarga sebelum membuat laporan di Balai Polis Kerteh, di sini, pagi kelmarin.

Artikel ini disiarkan pada : 2013/11/18

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s